Expertisecentrum Mantelzorg gaat offline

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Expertisecentrum Mantelzorg gaat offline

Expertisecentrum Mantelzorg gaat offline

16 april 2018

Ruim tien jaar heeft het Expertisecentrum Mantelzorg (Vilans & Movisie) zich ingezet om bekendheid te geven aan mantelzorg. Verspreidden we kennis over mantelzorgondersteuning en hielpen we beroepskrachten in zorg- en welzijn om zo goed mogelijk samen te werken met mantelzorgers. Het zijn doelen waar we aan blijven werken, maar wel op een andere, nieuwe manier. Want mantelzorg is een belangrijk en actueel onderwerp. Informatie hierover verdient het zo effectief mogelijk verspreid te worden. We hebben ervoor gekozen geen aparte website meer in stand te houden, maar de inhoud van www.expertisecentrummantelzorg.nl te integreren in diverse websites waar het onderdeel is van actuele discussies, thema’s en vraagstukken.

Informatie terugvinden

De informatie van www.expertisecentrummantelzorg.nl is voortaan te vinden op: 

Congres In voor Mantelzorg

Beroepskrachten in zorg en welzijn, ambtenaren bij gemeenten, medewerkers in (sociale) wijkteams zetten zich samen met mantelzorgers in voor kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven voor cliënten. Dit blijven we vanuit Vilans en Movisie versterken; om te beginnen met het congres In voor Mantelzorg, dat we in het voorjaar van 2018 organiseren. Dit congres is op 4 juni bij ’t Spant in Bussum. Aansprekende workshops en inspirerende praktijkverhalen staan centraal tijdens deze dag. Kijk voor meer informatie en meld u aan op www.invoormantelzorg.nl/.

 

Dank voor uw betrokkenheid!

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven E-zine

  • Mevrouw Heer

expertisecentrummantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.