E-modules Goed in gesprek met mantelzorgers

U bevindt zich hier: Home | Thema's | Tools In voor Mantelzorg | E-modules Goed in gesprek met mantelzorgers

E-modules Goed in gesprek met mantelzorgers

Wat vraagt samenwerking met mantelzorgers van jou als zorgverlener? Kom erachter met vier e-modules. De e-modules dagen je vooral uit om een andere manier van werken uit te proberen. Experimenteren mag!

Je ziet in de e-modules een korte situatie en jij kiest hoe je reageert op die situatie. Vervolgens zie je wat het effect is van je keuze. Het gaat niet om goed of fout handelen.

Inzicht over mantelzorg

Met teamopdrachten bespreek je na de e-modules je ervaringen en vergelijk je ze met die van je collega’s. Dat levert je inzicht op in hoe jij en je collega’s naar mantelzorg kijken en hoe je als team bepaalt wat de juiste keuze is in een cliëntsituatie.

Door deze manier van werken leer je van elkaar. Je komt samen tot meer ideeën dan je alleen kunt bedenken. Je kunt meteen aan de slag met de hernieuwde inzichten!

Naar de e-module

Wil je meer weten of meteen een module volgen? Ga dan naar de online leerinterventie Goed in gesprek met mantelzorgers.

Deze tool is onderdeel van Verder in samenwerking. Download dit werkboek In voor Mantelzorg (pdf) voor meer handige artikelen, tips en tools.

Facebook Twitter LinkedIn

expertisecentrummantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.