Fulltime werkende mantelzorgers gezocht voor deelname aan afstudeeronderzoek

U bevindt zich hier: Home | Actueel | Nieuws | Fulltime werkende mantelzorgers gezocht voor deelname aan afstudeeronderzoek

Fulltime werkende mantelzorgers gezocht voor deelname aan afstudeeronderzoek

2 mei 2016

Movisie zoekt fulltime werkende mantelzorgers die hun ervaringen willen delen in het kader van een afstudeeronderzoek. Deelname betekent een gesprek van een uur - tijdstip en plaats zijn flexibel.

Hoe ervaren fulltime werkende mantelzorgers het combineren van werk en zorg? Die vraag staat centraal in het afstudeeronderzoek van Marinda Stelpstra. Zij onderzoekt welke rol bewustzijn en regelingen voor fulltime werkende mantelzorgers spelen in het combineren van werk en zorg en hoe de bedrijfscultuur op hun werk en de houding van hun leidinggevende hieraan bijdragen.

Deelnemen aan het onderzoek?

Voor dit onderzoek is zij op zoek naar fulltime werkende mantelzorgers: mensen die 36 uur of meer werken (kan zowel buitenshuis als thuis zijn, maar geen PGB-situatie) en daarnaast voor iemand zorgen. Onder mantelzorg wordt verstaan: minimaal 4 uur per week en al minimaal 3 maanden aan het zorgen.
Zij gaat graag in gesprek gaan met deze mantelzorgers, dit duurt ongeveer een uur. Het tijdstip is flexibel: overdag, 's avonds of in het weekend: het kan allemaal. Ook de locatie kan geheel naar wens aangepast worden.
Wilt u deelnemen aan het onderzoek, of heeft u andere vragen? Neem contact op via m.stelpstra@movisie.nl.

Facebook Twitter LinkedIn

Inschrijven E-zine

  • Mevrouw Heer

expertisecentrummantelzorg.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.